Zlínský kraj

http://www.mesto-kunovice.cz/

http://www.perspekta.cz/

Autor: PeKa Upravil: PeKa
Vloženo: 29-05-2018 15:49:00 Upraveno: 29-05-2018 15:50:05

ZLATÝ ITS CUP 2018

538 účastníků ze 43 družstev z celé České republiky a Slovenska se sjelo poslední květnový víkend do Kunovic, aby vyřešili ve 164 utkáních tajenku, kdo bude nejlepší v kategorii minižačky, mladší žačka a starší žačky na 21. ročníku turnaje ITS CUP 2018.
Jedno z největších dramat se odehrálo již ve čtvrtek, kdy organizátoři stavěli turnajový stan. Nečekaná bouře, doprovázená silným větrem a kroupami málem odnesla turnajový stan. Půlhodinové drama ve výsledku nakonec jen "vyčistilo" sportoviště. Od pátku, kdy začala oficiální část turnaje již bylo počasí milosrdnější. To ocenily hlavně mladší žačky, které odehrály svůj turnaj na venkovním hřišti Sokolského areálu. Starší žačky odehrály svá utkání ve sportovní hale a naše nejmenší hvězdičky pak v sousední, tenisové hale. Po třech dnech dramatických bojů ve všech kategoriích mohli pořadatelé vyhlásit pořadí družstev v jednotlivých kategoriích a k tomu přihodit individuální ocenění těch nejlepších. V kategorii MINI bylo nejlepší družstvo, které k nám docestovalo ze 430 km vzdáleného města Lázně Kynžvart. Druhé místo obsadily Otrokovice a třetí děvčata z Hrabůvky. Naše nejmenší děvčata obsadila ve 14-ti členném startovním poli hezké sedmé místo. Dominika Šalplachtová byla vyhlášena "Nejlepší brankářkou" v této kategorii. Nikola Baďurová, která vstřelila 44 branek pak obsadila 5. místo mezi 95 střelci kategorie MINI 4+1

Kategorii mladší žačky ovládla děvčata ze sousedního Zlína, druhé skončilo družstvo ze slovenské Bytče a třetí byly domácí Kunovice B. Na krásném 5. místě pak skončilo druhé kunovické družstvo. Natálie Slunečková byla vyhlášena nejlepší hráčkou této kategorie a Tereza Filípková obsadila druhé místo mezi 138 střelkyněmi s 32 přesnými zásahy.

Nejprestižnější kategorii turnaje ITS CUP 2018 ovládla suverení děvčata z domácích Kunovic, která bez jediné porážky obsadila 1. místo a pověsila si na krk zlaté medaile. Druhé skončilo družstvo z Lázní Kynžvart a třetí příčku obsadil jihočeský Písek. Lucka Fleková si pak ke zlaté odnesla i cenu za nejlepší střelkyni ve starších žačkách, kdy 54 x rozvlnila sítě soupeřů.

Skončil 21. ročník a v kunovické hale na Bělince již teď přemýšlí o dalším ročníku. Poděkování posíláme rodičům, kteří se starali zejména o nejmenší děti během turnaje a vypomáhali v turnajovém stanu. Obdiv si zaslouží pořadatelé, kteří po celodenní směně nastoupili na směnu "noční" a rozjížděli atmosféru v turnajovém stanu. Poděkování letí i naší "školce", nejdéle sloužícím házenkářkám, které se staraly o bufet na hale. Samostatnou kategorii tvořili rozhodčí, kteří po tři dny "řádlili" na palubovkách, ale nebyl jim cizí ani "noční proud" v turnajovém stanu …. Všem, kteří se ogranizace turnaje účastnili patří velký dík .....
Komentáře:
smile1.gifwink.gifgrin.giftongue.gif
sad.gifcry.gifnoexpression.gifconfused.gif
ohmy.gifcool1.gifangel.gifsleep.gif
angry.gifsmile2.giflaugh.gifcool2.gif
fun.gifthumbsup.gifthumbsdown.gifblush.gif
Více smajlíků
opiš kód:
kód
.:. Anonym
Dobrý den a co fotky ITS Cup 2018
Odpověď | 10.07.18, 17:16:08
.:. Anonym
Dobrý den, kde najdeme výsledkovou listinu???
Odpověď | 04.06.18, 13:09:43