Zlínský kraj

http://www.mesto-kunovice.cz/

http://www.perspekta.cz/

Autor: PeKa Upravil: PeKa
Vloženo: 03-09-2017 17:10:16 Upraveno: 03-09-2017 21:01:59

Mladší dorostenky na Jiskra Junior handball Cupu 2017 "bronzové" !!!

Mladší dorostenky SHK Kunovice začaly přípravu na sezónu 2017/18 skvěle, pod vedením nové trenérky Lenky Flekové. Na silně obsazeném turnaji v Otrokovicích vybojovaly bronzové medaile.
Turnaje se zúčastnilo osm týmů z České a Slovenské republiky. Naše holky začaly skvěle, když v pátek porazily výborně hrající Plzeň, Trenčín, Hrabůvku a Bytču. V sobotu navázaly na páteční perfektní výkon a zdolaly domácí Otrokovice. První klopýtnutí našich hráček nastalo v zápase se Zlínem, které bylo jako vždy vyhrocené, jak ze strany hráček, tak i příznivců obou klubů. V neděli se na našich hráčkách projevila velká únava z dlouhého a náročného turnaje, kdy v souboji o druhé místo holky prohrály s týmem Poruby a na turnaji skončily na překrásném 3. místě :thumbsup:.
 "Za pátek musím všechny holky pochválit, za bojovnost a přístup k zápasům. Se sobotním a hlavně s nedělním výkonem už spokojená nejsem, protože holky dělaly moc chyb, hlavně v obraně, které pramenily z únavy třídenního turnaje, našeho úzkého kádru. Přestože jsme skončily na krásném 3. místě, turnaj nám ukázal řadu chyb, na kterých musíme ještě zapracovat", komentovala průběh turnaje trenérka Lenka Fleková.
Komentáře:
smile1.gifwink.gifgrin.giftongue.gif
sad.gifcry.gifnoexpression.gifconfused.gif
ohmy.gifcool1.gifangel.gifsleep.gif
angry.gifsmile2.giflaugh.gifcool2.gif
fun.gifthumbsup.gifthumbsdown.gifblush.gif
Více smajlíků
opiš kód:
kód
není vložen žádný komentář