Zlínský kraj

http://www.mesto-kunovice.cz/

http://www.perspekta.cz/

Autor: PeKa
Vloženo: 28-06-2017 16:59:34

Adriatic Chorvatsko 2017

Byla sobota 17.6. a naše hráčky v kategorii mini, mladší a starší odcestovali do Chorvatska, změřit síly se zahraničními soupeřkami.
Během cesty vládla úplně skvělá nálada, protože holky byly na vítězné vlně, jak z ITS CUPU, tak i z Kynžvartu.
V sobotu večer nás přivítalo krásné, malebné, přímořské letovisko Rieka.
Hned na první pohled si ho holky zamilovaly a už spřádaly, kdo s kým bude spát :) . V neděli měly holky volný den a tak se jely ráno podívat na hřiště, kde budou svádět tuhé boje a ochutnat místní zmrzlinu. Odpoledne si šly zaplavat do moře i s trenéry.
V pondělí ráno děvčata vstala "pravou nohou" a vlétla na hřiště jak uragán.
V kategorii mini, narazily na místní celek z Chorvatska. První zápas ukázal, jak budou rozhodčí, popřípadě delegáti pískat celý turnaj a musíme přiznat, že jsme z toho byli všichni "vykolejeni" :-/. Hra byla opravdu tvrdá a chvilkama připomínala spíše ragby na dvě branky z pohledu Chorvatek.
Naše holky se, ale nenechaly zastrašit a patřičnou měrou přizpůsobily hru a dovedly zápas do vítězného konce. Chorvatky nemohly pochopit, že je prostě někdo lepší a tvrdší než ony a odcházely z hřiště se sklopenou hlavou a slzami v očích.
Téhož dne hrály i mladší žačky, když v první zápase narazily na mezinárodně slavný klub z Maďarska ÉRD (B).
Kvalita soupeřek byla opravdu znát a naše holky podlehly po sympatickém výkonu 13:9
Druhý den obě kategorie mini i mladší žačky hrály s Chorvatským celkem Labinem, kdy nad oběma celky vyhrály a už pokukovaly po odpoledním soupeři z Maďarska. Tím se stal tým Érdu (A)
Minižačky se s ním vůbec nepáraly a soupeře převálcovaly 16:7 a braly zaslouženě zlaté medaile.
Horší už to bylo s mladšíma žačkama, na kterých bylo vidět, že chorvatské sluníčko jim ubralo sil a taky podle toho vypadal herní projev.
O poločase holky prohrávaly 8:1 a tak pod taktovkou hned třech trenérek sáhly k nevídané situaci, když na hřiště poslali celou lajnu minižaček.
Hned o začátku bylo vidět, že holky mají chuť se s Maďarkami poprat o výsledek.
Jejich výkon byl vskutku impozantní, a i když prohrály 14:9, tak trenérka Maďarek přišla po zápase pogratulovat k výkonu, což holky velmi mile překvapilo a i trenérky musely být spokojené :-)
Ve středu byl odpočinkový den, kdy jsme s holkama vyrazili do aquaparku v Poreči. Ty byly u vytržení z atrakcí a celý tým včetně realizačního týmu se totálně vyblbnul na tobogánech.

Čtvrtek to byl den, kdy starší žáčky začaly hrát svou skupinu. Hned v prvním zápase narazily na tým z Chorvatska. Chvílemi nikdo nevěděl, co rozhodčí pískal a tak holky podlehly v přestřelce 13:11.
V pátek narazily holky na Maďarky z Érdu (B), kde jsme museli uznat, že písmeno (B) znamená "borky", protože i když holky nechaly na hřišti všechno, tak to prostě nestačilo a prohrály 14:11.
Večer se sešel všechen realizační tým a zvolil novou taktiku – PROSTĚ UŽ SE NESMĚLO PROHRÁT :-)
       V sobotu, holky dorazily na hřiště bojovat o první vítězství proti Chorvatskému celku Labin. Chorvatsky jsou známé svou silou, ale náš celek předvedl famózní výkon a vyhrál 15:11
V odpoledních hodinách se postavil opět proti výběru z Maďarska a v závěrečném zápase podlehly, i když trenéři dělali vše možné i nemožné a sáhli k nevšedním herním změnám, ale na Maďarky to prostě nestačilo.
Při závěrečném ceremoniálu holky nakonec odvážely bronzové medaile a ukázaly soupeřkám nejpěknější oslavný tanec.
Závěrem bychom chtěli poděkovat celému realizačnímu týmu a hlavně Jarovi Roubalovi, který tuto akci zorganizoval a naplánoval do nejmenších detailů.
Ještě jednou, děkujeme Jary !!!
Komentáře:
smile1.gifwink.gifgrin.giftongue.gif
sad.gifcry.gifnoexpression.gifconfused.gif
ohmy.gifcool1.gifangel.gifsleep.gif
angry.gifsmile2.giflaugh.gifcool2.gif
fun.gifthumbsup.gifthumbsdown.gifblush.gif
Více smajlíků
opiš kód:
kód
není vložen žádný komentář