Zlínský kraj

http://www.mesto-kunovice.cz/

http://www.perspekta.cz/

Autor: PeKa Upravil: PeKa
Vloženo: 20-02-2017 15:46:47 Upraveno: 20-02-2017 15:53:27

Lucie Fleková táhne starší žačky za medailí

Házenkářky SHK Kunovice zvládly domácí turnaj 3. kola žákovské ligy znamenitě, když v nových sponzorských dresech od výrobce energy drinku Super Frankie ztratily jediný bod za remízu se Zlínem. V průběžné tabulce celorepublikové soutěže tak poskočily na páté místo, když na bronz ztrácejí jediný bod.

Svěřenky kouče Reného Gärtnera na kunovické palubovce postupně srazily na kolena Plzeň (29:10), Písek (30:17) a Cheb (19:7), aby v posledním vystoupení remizovaly v derby se Zlínem 18:18. „Holky zaslouží pochvalu, do puntíku plnily pokyny trenéra a hlavně proti Zlínu fanouškům předvedly několik pěkných akcí, za které si vysloužily potlesk,“ uvedl Miloslav Flek, vedoucí týmu starších žaček. „Do konce ligy zbývají ještě 3 kola, po kterých bude korunován mistr republiky :hooray:. Věřím, že holky zbývající zápasy vyhrají a ještě promluví do bojů o medaile,“ dodal René Gärtner.
Největší hvězdou jeho týmu je Lucie Fleková, která do sítí soupeřek už nasázela 100 branek a je druhou nejlepší střelkyní Žákovské ligy. Střelecky jí nejlépe sekundují Alžběta Měsíčková, která přidala 66 branek, Daniela Tvrdoňová 44, Tereza Knotová 35 a Zuzka Zálešáková 31.
Komentáře:
smile1.gifwink.gifgrin.giftongue.gif
sad.gifcry.gifnoexpression.gifconfused.gif
ohmy.gifcool1.gifangel.gifsleep.gif
angry.gifsmile2.giflaugh.gifcool2.gif
fun.gifthumbsup.gifthumbsdown.gifblush.gif
Více smajlíků
opiš kód:
kód
není vložen žádný komentář