Zlínský kraj

http://www.mesto-kunovice.cz/

http://www.perspekta.cz/

Autor: PeKa Upravil: PeKa
Vloženo: 30-05-2017 16:33:45 Upraveno: 01-06-2017 16:01:21

20. ročník ITS CUPu ozdobily 2 zlaté medaile

Na jubilejní 20. ročník ITS CUPu do Kunovic se sjelo 19 házenkářských oddílů z celé republiky a Slovenska, které představily 40 družstev ve čtyřech kategoriích. 516 účastníků tohoto třídenního maratonu sehrálo 159 utkání ve kterých padlo 2826 branek. Pro pořadatelský oddíl SHK Kunovice pak byla sladkou odměnou dvě první místa v kategoriích MINI 6+1 a starší žačky.
Naše nejmladší děvčata se představila v kategorii MINI 4+1. V desetičlenném startovním poli systémem "každý s každým" se umístila na sympatickém 7. místě, když na svém prvním "velkém turnaji" porazila 4 soupeře a ve zbylých utkáních po tuhých bojích odešla se sklopenými hlavami.
1.  Jiskra Otrokovice, 2.  Lesana Zubří, 3.  Velká n. Veličkou
Kategorie MINI 6+1 pak přinesla první radost v podobě zlaté medaile :hooray:. Minižačky pod vedením trenérek Štěrbové a Kočí neokusily za celý turnaj hořkost porážky a zaslouženě opanovaly svou kategorii. Třešničkou na dortu bylo vyhlášení Terky Filípkové nejlepší hráčkou této kategorie.
1.   SHK Kunovice, 2.  Junior Zlín, 3.  Jiskra Havl. Brod
Stejně jako kategorie MINI 4+1, měla pro naše děvčata podobný scénář i kategorie mladší žačky.  12 družstev bojovalo ve dvou skupinách o turnajový titul.  4. místo ze základní skupiny přiřadilo domácí mladší žačky do bojů ve spodní polovině startovního pole. Konečné 7. místo je příjemným zakončením v turnaji i vzhledem k tomu, že za toto družstvo hrají některá děvčata ještě s minižákovským věkem …
1.  Sokol Písek, 2.  Zlín B, 3.  Bytča A
Prestižní kategorii starší žačky opanovaly domácí hráčky, které metodou start – cíl převálcovaly startovní pole této kategorie a zaslouženě si pověsily na krk zlaté medaile. Družstvo, které pracovalo jako dobře namazaný stroj, tak udělalo velkou radost trenérskému duu Gartner – Flek.  Individuální ocenění potěšilo Lucku Flekovou, která byla vyhlášena nejlepší hráčkou dané kategorie. Děvčata, která před pár týdny zakončila putování celorepublikovou žákovskou ligou na 4. místě tak velmi úspěšně zakončila letošní házenkářskou sezónu.
1.  SHK Kunovice, 2.  Výběr JMK, 3.  Sokol Hrabůvka
Komentáře:
smile1.gifwink.gifgrin.giftongue.gif
sad.gifcry.gifnoexpression.gifconfused.gif
ohmy.gifcool1.gifangel.gifsleep.gif
angry.gifsmile2.giflaugh.gifcool2.gif
fun.gifthumbsup.gifthumbsdown.gifblush.gif
Více smajlíků
opiš kód:
kód
není vložen žádný komentář